Gemotiveerde handige duizendpoot!

Fulltime
Twello
Metaal
diesel-ik-zoek-een-baan

Tof technisch bedrijf zoekt duizendpoot die van aanpakken weet

Laat jij graag je handen wapperen? Ga aan de slag met uitzicht op een vast contract!

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf in Twello, vlakbij Deventer. Dit bedrijf is gespecialiseerd in geluiddemping. Het ontwikkelt en produceert omkastingen voor aggregaten, maar ook voor complexe machines. Er werken ongeveer veertig medewerkers. Voor deze klant zoeken wij een fultime duizendpoot met handige handjes die van aanpakken weet.

Jouw fuctie

Je krijgt ondersteundende taken voor de medewerkers in het bedrijf. Belangrijk, want het zijn klussen die anders blijven liggen. Jouw taken variëren van ondersteuning in het magazijn, het netjes houden van de werkplaats tot en met het legen van prullenbakken. Kortom, alle voorkomende werkzaamheden. 

Wat vragen wij van jou

  • je bent vriendelijk en flexibel
  • affiniteit met techniek is een pré

Wat bieden wij

  • een fulltime baan op uitzendbasis
  • uitzicht op een vast contract als het van beide kanten goed bevalt
  • een leuk familiebedrijf met een goede werksfeer 
  • salaris conform CAO Metaal

Past deze job helemaal bij jou? Dan horen wij graag van je! Reageer via onderstaande button of bel met Irma & Jacomien op 0571-280580. Mailen kan ook naar twello@dieselpersoneel.nl Voor meer informatie en een kop koffie ben je van harte welkom op ons kantoor aan de Dorpsstraat 8a in Twello.

DieSel Personeel & Projecten, dát werkt!

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor onze bezoekers beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.