Vloerenlegger

Fulltime
Twello
Interieur
vloeren-stofferen

Tapijt, karpet, hout, PVC of laminaat? Woon jij in omgeving Apeldoorn en wil jij het vak van een vloerenlegger leren?

Dan hebben wij in omgeving Apeldoorn de vloerenlegger-leerplek met baangarantie voor jou!

Als leerling vloerenlegger ga je het vak leren van een echte vakman. Je gaat aan het werk voor een klein bedrijf, waarbij je de kans krijgt om bij alle takken van sport mee te kijken. Naast het leggen van vloeren is het bedrijf ook gespecialiseerd in het stofferen en het herstellen van vloerkleden. Het bedrijf waarvoor je aan het werk gaat is een familiebedrijf, opgericht in 1982. Je werkt in een klein team, genoeg mogelijkheden om te leren, maar er wordt ook zelfstandigheid en een proactieve houding verwacht.

Functie

Als vloerenlegger gaat jouw wekker al vroeg, maar je bent ook vroeg thuis. Je werkdag is van 06.00 tot ongeveer 15.00 uur. Samen met een collega ga je naar de klus. Je zorgt ervoor dat de juiste materialen aanwezig zijn en je overlegt met je collega hoe jullie aan het werk gaan. Je werkt met kostbare materialen, dus daar ga je zorgvuldig mee om. De klussen varieren van het leggen van laminaat tot het herstellen van meubels. Van alles op interieur gebied! Dus afwisseling genoeg.

Functie eisen

Als leerling vloerenlegger hoef je het vak nog niet onder de knie te hebben. Om het vak goed te leren heb je oog voor detail, technisch inzicht en een proactieve werkhouding nodig. Doordat je veel moet tillen, is het belangrijk dat je fysiek sterk bent. Het is prettig als je in de omgeving van Apeldoorn woont. Het bedrijf is gevestigd in Twello. 

Arbeidsvoorwaarden

Je gaat fulltime aan het werk. Het is een functie voor lange tijd. Dus zit jij hier op je plek? Dan ben jij voorlopig onder de pannen.

DieSel Personeel & Projecten, dát werkt!

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor onze bezoekers beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.